Technologisch koploper


 

 

Universal Corrugated BV heeft zich in de laatse jaren meer en meer ontwikkeld als een partner van oplossingen op het gebied van dry-end modificaties. Zoals overal, is ook de golf- en massiefkarton-markt constant in beweging. Hierdoor ontstaat een voortdurende vraag naar nieuwe produkten. Deze vraag wordt altijd op de voet gevolgd door de vraag naar nieuwe snellere produktiemethoden en -technieken.
Ook op het gebied van inovatieve dry-end modificaties wil Universal Corrugated  uw aanspreekpartner zijn. Daarom zijn wij altijd achter de schermen bezig oplossingen voor uw vragen te ontwikkelen.

            


Het imago dat Universal Corrugated gedurende jaren in de markt heeft verdiend, is die van betrouwbare partner en leverancier die de problemen van haar klanten begrijpt en analyseert. Het resultaat van de richting die we jaren geleden zijn ingeslagenen waarmee Universal Corrugated zich onderscheid in de markt is:
            
We analyseren uw probleem in detail en bieden onze klanten oplossingen die de bestaande knelpunten doen verdwijnen.
De resultaten van onze optimalisaties garanderen een korte terugbetaaltijd.
We gaan dus een stap voorwaarts in het optimaliseren van uw dry-end, rekening houdend met bestaande modules en dus op de budgetten van onze klanten.

 

 

 


Universal Corrugated BV heeft zich in de laatse jaren meer en meer ontwikkeld als een partner van oplossingen op het gebied van dry-end modificaties.

In combinatie met door ons moederbedrijf Minda Industrieanlagen ontwikkelde logistieke systemen en de lange intensieve samenwerking met Unico Deutschland / Micromatik, specialist op het gebied van procesbesturingen in dry-end technologie, zijn wij in staat turn-key projecten aan te bieden.
Deze kunnen in diverse variaties uit gebruikte en nieuwe machines of bouwgroepen samengesteld worden. De samen met onze klanten opgestelde specificaties liggen hieraan ten grondslag.

Onderstaand enkele artikelen die de laatste jaren in vooraanstaande vakbladen zijn verschenen.

 Universal Corrugated modernisiert Trockenende: Umbau auf engsten platz (in duits/uit APR).


 
Dry-end auf Vordermann gebracht (in duits / uit APR).


 
Universal Corrugated erweitert Kernkompetenzen im Trockenende (in duits/engels / uit WPN).