Producten


 

 

Universal Corrugated BV heeft een leverprogramma dat een uitgebreide keuze biedt aan stapeloplossingen voor de golf- en massiefkarton productie. Het gaat hierbij om handmatige afname, down-stackers, up-stackers, handvol stackers, Pilling Hoppers® en een scala aan dwarsmes in- en uitvoer modules, gebaseerd op vacuümtransport technologie, inclusief onze gepatenteerde Anti-Skew systemen. Alle machines zijn van enkelvoudige- tot viervoudige uitvoering verkrijgbaar.

 
De basisconstructies zijn modulair uitgevoerd, zodat het mogelijk is om zelfs merk-vreemde machines te modificeren door het toepassen van op zichzelf staande modules.
Na een grondige analyse van de situatie ter plekke en de specifieke behoeften van de klant, presenteren wij een optimale oplossing die een rationele en volautomatische productie op hoog kwaliteitsniveau garandeert.
 
In combinatie met de door MINDA geleverde transporttechnologie en uitgekiende software voor interne logistieke oplossingen, kunnen turn-key projecten aangeboden worden, die tevens aftransportsystemen en palletiseerstations, inclusief brekers omvatten. In onze stapelaars, evenals alle aftransport- en magazijnoplossingen, wordt door het toepassen van kunststof ketting conveyors de nieuwste technologie op het gebied van transporttechnologie toegepast.

Voor meer informatie, of het aanvragen van een bezoek door een van onze produktspecialisten, kunt u ook onze contactpagina bezoeken.