MP-Separation System

MP Staffelconveyor met borstel systeem

De staffelconveyor van dit systeem bestaat uit een korte volle-breedte band met bandsturing d.m.v. een gevulcanissrde V-snaar. De bandsnelheid is ongeveer 0,2 van de productiesnelheid.
De staffelconveyor is voorzien van een borstelsysteem met drie borstels, waardoor de vellen optimaal op elkaar worden geplaatst en tevens extra in snelheid afgeremd worden.

De borstels worden pneumatisch bediend en zijn, naast een handmatige-, tevens voorzien van een automatische afstelling, afhankelijk van formaat, kwaliteit en machinesnelheid.

MP-Separation - PDF Download


MP scheidings rol

Het MP scheidingsconcept is gebaseerd op een aangedreven rubberen rol die geplaatst is tussen de MP staffelings conveyor en de MP scheidings conveyor. Boven deze aangedreven rol is een niet aangedreven rol met een grote diameter geplaatst. Tijdens de stapel- en orderwissel, blokkert deze bovenrol de gestaffelde vellen. Vervolgens worden alle vellen op de staffelings conveyor tegengehouden, totdat de bovenrol weer omhoog komt en de staffeling weer vrije baan heeft. De rubberen rol is voorzien van een aandrijf unit en een remsysteem.


MP scheidingsconveyor


Deze conveyor bestaat uit een aangedreven band die geplaatst wordt achter de MP scheidingsrol

  • Aangedreven unit met gearbox
  • Volle-breedte banden

  • Bandsturing door gevulcaniseerde V-belts

 


Algemeen technische gegevens

 

Vel lengte: 500 - 10000 mm.
Vel breedte: 150 - 2500 mm.
Mqaximum afruimsnelheid: 90 m/min.
Maximale productiesnelheid (formaatafhankelijk): 300 m/min.
Tollerantie van de sheet-counter: ± 5 vellen


Attentie: bovengenoemde gegevens zijn indicatief. 
Specifieke kwaliteiten behoeven mogelijkerwijs een aangepaste verwerking.