Piling Hopper®
Van handvol tot volle stapel

 

Piling Hopper - PDF Download


 

Piling Hopper®

Speciaal voor sheet feeders zal de Universal Corrugated Piling Hopper® een uitkomst zijn. Terwijl er alleen "handvol stapels" in de stapelaar gegenereerd worden, kan de off-line geplaatste Piling Hopper® komplete stapels hieruit samenstellen.
Alle acumulatie conveyors tussen de stapelaar en de Piling Hopper® worden volledig ondersteund om willekeurig welke verstoring van de stapelkwaliteit te voorkomen. Als er een handmatig ingrijpen in het proces noodzakelijk is, kan er optioneel een afzakbare conveyor geplaatst worden. Op de acumulatie conveyor kunnen de handvoll-stapels geoptimaliseerd worden, bijvoorbveeld door het om-en-om keren van de handvol-stapels. Dit kan zowel handmatig als geautomatiseerd worden uitgevoerd.

StapelvormingPiling hopper entrance with conic belts

In de Piling Hopper® zelf worden de handvol stapels omgezet naar volle stapels. Om de stapelkwaliteit zo optimaal mogelijk te maken is de Piling Hopper® voorzien van een telescopische conveyor met een zeer smalle band constructie. Elke stapel wordt middels een backstop en een dubbel uitgevoerde zij-aanleg tot een perfect blok gevormd. Er kan voor gekozen worden om de stapels direct op een pallet te vormen, of op een kunstofkettingbaan.


Stack reverser (optional)De voordelen

  • Off-line stacking
  • Om-en-om gestapelde handvol stapels
  • Load Building
  • Palletisering

 


 

Algemeen technische gegevens:
Vel lengte: 500 - 3500 mm
Vel breedte: 150 - 2500 mm.
Maximale stapelhoogte: 2000 mm.
Stack discharge level: 360 mm.
Maximaal stapelgewicht: 3500 kg.
Maximale productiesnelheid van de golfkartonmachine (formaatafhankelijk): 400 m/min

Attentie: bovengenoemde gegevens zijn indicatief. 
Specifieke kwaliteiten behoeven mogelijkerwijs een aangepaste verwerking.