Spare parts & Service


Spare parts

Goede technische service is essentieel. Daarom heeft Universal Corrugated een uitgebreid assortiment spare parts op vorraad, zowel voor de stapelaars als voor alle overige Universal Corrugated machines. De originele, top kwaliteit spare parts zijn uitsluitend verkrijgbaar via onze spares-afdeling. Alle bestellingen worden snel en betrouwbaar geleverd. U kunt altijd een beroep doen op onze spares-afdeling, dus aarzelt u niet: belt u voor meer informatie of uw bestelling: +31 (0)546 831 113.


Service & Spare parts - PDF Download

 


Service

U kunt een uitvoerige inspectie op de staat van slijtage gevoelige onderdelen van uw Universal Corrugated machine(s) door ons laten uitvoeren. Wij zullen dan een overzicht van aanbevelingen omtrent het vervangen van onderdelen v oor u opstellen. U zult hierdoor zowel een meer betrouwbaar productieapparaat, als een verbeterde productiviteit, en daarnaast een veiligere werkomgeving kunnen realiseren.


Na het servicebezoek krijgt u een uitvoerig rapport van de technische evaluatie van uw machine. Naar aanlijding hiervan kunnen wij - indien gewenst - een plan van aanpak met u opstellen. U kunt ook een servicecontract voor een bepaalde tijd met ons afsluiten. Hierdoor verzekert u zich van een tijdige check-up en optimale fijnafstelling van uw machine. Ook kan er een 24-uurs service in het contract worden opgenomen.


Uiteraard is het altijd aan u om te beslissen of u de aanbevelingen in het rapport laat uitvoeren en zo ja, door wie. Neemt u gerust contact met ons op op telefoonnummer +31 (0)546 831 115 om uw specifieke wensen met onze servicemanager door te spreken.Modificaties

Alle machines - Gebouwd door Universal Corrugated of niet - kunnen door ons op de laaste stand der techniek worden gebracht door middel van een of meerdere modificaties. Dit kan met name van belang zijn bij de productie van microgolf ,waardoor u de machinecapaciteit kunt verhogen, productieverlies en machinestilstand kunt voorkomen, en tegelijkertijd vaak de veiligheid verhoogd.

Onze service afdeling informeert u graag over het uitgebreide scala aan mogelijkheden dat Universal Corrugated als retro-fit modules kan leveren.